Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Γελωτοποιός Νικηφόρος απαντά στη διοίκηση του Π Α Σ Κόρινθος μα στοιχεία και όχι μπουρδεολογίες



" ...οι τύραννοι δεν κατόρθωσαν 

ακόμα να βρουν κάποια αλυσίδα για 

το μυαλό " 


Διαβάζω :


Ανακοίνωση - απάντηση από τον ΠΑΣ Κόρινθος

Ανακοίνωση - απάντηση από τον ΠΑΣ Κόρινθος
Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η διοίκηση του Τενεάτη Αθικίων έβγαλε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την "οργή" της για την διαιτησία του κ. Νεοφυτιάδη, εγκαλεί την ΕΠΣ Κορινθίας και ως μέντιουμ προέβλεψαν ότι το μέλλον είναι πολύ δυσοίωνο. Σας Ενημερώνουμε ότι το δικό σας μέλλον είναι πράγματι δυσοίωνο αλλά και των δειλών που κρύβονται από πίσω σας.
Κύριοι έχετε "δικαιολογημένα παράπονα" γιατί ο διαιτητής δεν υπέδειξε στο 29' λεπτό πέναλτι και αποβολή στο νούμερο 3 της ομάδας σας ο οποίος σταμάτησε με το χέρι του την μπάλα επάνω στην γραμμή της εστίας. έχετε "δικαιολογημένα παράπονα" γιατί στο 38' λεπτό δεν απέβαλε το νούμερο 10 του σωματείου σας με απευθείας κόκκινη κάρτα για το αντιαθλητικό χτύπημα που έκανε στο χώρο του κέντρου και ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα από το 11ο λεπτό.
Έχετε "δικαιολογημένα παράπονα" γιατί δεν απέβαλε το νούμερο 11 της ομάδας σας στο 66' λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα - όντας τελευταίος παίκτης ανέκοψε τον παίκτη μας από πίσω πριν την επίτευξη του γκολ - και υπέδειξε μόνο πέναλτι δίχως να πάρει ούτε κίτρινη κάρτα. Τις τρεις αυτές και μόνο φάσεις θα τις δείτε στο διαδίκτυο από την κάμερα που ακολουθεί την ομάδα μας όλοι την αγωνιστική χρονιά 2016/2017.
Τα στιγμιότυπα που ο πρόεδρος του σωματείου σας ουρλιάζει από το πρώτο ημίχρονο ότι θα "γαμει... το σπίτι του διαιτητή.." και την ΕΠΣ Κορινθίας θα τα αφαιρέσουμε σεβόμενοι το σωματείο που διοικείται. Μαζί με την διοίκηση του εν λόγω σωματείου συστρατεύτηκε άμεσα και γρήγορα ο "γελωτοποιός","αθλητικός εισαγγελέας" γνωστός και ως "νικηφόρος" ο οποίος να ενημερώσουμε έχει καταδικαστεί αμετάκλητα ως συκοφάντης από τα ελληνικά δικαστήρια.
Κύριε Σκούρτη αναρωτιέται ο φίλαθλος κόσμος γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας τόσο καιρό παρόλο τις βρωμιές και τον οχετό που έχετε ξεστομίσει γα την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και την διοίκηση της.
Επειδή σίγουρα χρίζεται ιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης, σας βλέπουμε με συμπάθεια σαν το γραφικό του χωριού και θέλουμε αυτοί που σας χρησιμοποιούν να σταματήσουν να το κάνουν σεβόμενοι τουλάχιστον την άνοια που σας χαρακτηρίζει.
Θα ασχοληθούμε με τους πραγματικούς αίτιους αυτούς που έχουν μπερδέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την πολιτική και την σκοπιμότητα και τους λέμε ότι ως δειλοί και υποτακτικοί που είναι να σταματήσουν να κρύβονται γιατί ήρθε η ώρα που θα συναντηθούμε.
ΥΓ1 Ο λογαριασμός έχει βγει Το ΔΣ

Σχολιασμός Νικηφόρου

Γελωτοποιός σημαίνει     ο κωμικός της αυλής
Και επειδή ακολουθεί το αθλητικός εισαγγελέας αλλά έτσι που έχει γραφτεί δεν έχει σχέση με το γελωτοποιός Να μάθετε να γράφετε γιατί η εποχή του φακελώματος είναι πολύ ξεπερασμένη Και μάλλον πρέπει να έχετε ανθρώπους που νοσταλγούν την Βασιλεία για να χρησιμοποιούν αυτούς τους χαρακτηρισμούς 
Άνοια   είναι μια σοβαρή απώλεια της γενικής νοητικής ικανότητας(απώλεια μνήμης) σε ένα άτομο που προηγουμένως δεν ήταν εξασθενημένο, πέρα από ό, τι θα προκαλούσε η φυσιολογική γήρανση. Μπορεί να είναι στάσιμη, ως αποτέλεσμα μίας μοναδικής γενικής εγκεφαλικής βλάβης, ή προοδευτική, με αποτέλεσμα τη μακροπρόθεσμη μείωση της νόησης που οφείλεται σε βλάβη ή ασθένεια του σώματος. Παρά το γεγονός ότι η άνοια είναι πολύ πιο συχνή στους ηλικιωμένους (περίπου 5% των ατόμων άνω των 65 ετών εμπλέκεται )[1] μπορεί να παρουσιαστεί και πριν από την ηλικία των 65 ετών, οπότε και ονομάζεται «άνοια πρώιμης έναρξης» 
Γνωρίζω ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί είναι ποινικά κολάσιμοι αλλά δεν θα σας πάω στα δικαστήρια μια και μοναδικός μου υπερασπιστής είναι η γλώσσα μου αλλά και η πένα μου.

Ποτέ δεν έχω γράψει βρομιές αλλά μόνο αλήθειες.
Και όταν ο Π Α Σ Κόρινθος είχε δίκιο τον υπερασπίστηκα και έχω μάρτυρα τον προπονητή κ. Βασιλόπουλο που έχει επισκεφτεί το σπίτι μου πολλές φορές δίνοντας μου στοιχεία και τα οποία και δημοσίευσα 

Έγραψα ότι πολλοί παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου είδαν τον προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος κ. Βασιλόπουλο να συνεργάζεται στα γραφεία της ένωσης με τον πρόεδρο της κ. Τσιχριτζή όχι μια μέρα αλλά πολλές.Και ρώτησα αν αυτό ήταν φυσιολογικό. Και αν αυτή η συνεργασία ήταν με τον πρόεδρο της ένωσης ή με τον πρώην πρόεδρο του Π Α Σ κ. Τσιχριτζή; Που υπάρχει η βρομιά κύριοι συντάκτες της υβριστικής ανακοίνωσης; Μπορείτε να διαψεύσετε τα γραφόμενα μου ; Απλή και όχι σύνθετη είναι η ελληνική γλώσσα. 

Την Παρασκευή παραμονή του αγώνα της ομάδας σας με τον Τενεάτη συναντήθηκε ο κ Τσιχριτζής με τον κ. Γρούτση και με τον κ. Νεοφυτιάδη 
Αν αυτό γινότανε σ έναν αγώνα της Ε Π Ο δεν θα τολμούσε ο διαιτητής να εμφανιστεί στο γήπεδο. Αν ο διαιτητής αδίκησε τον Τενεάτη ή όχι το γνωρίζουν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα. 
Αλλά μπορείτε όλους εμάς να μας αποστομώσετε δημοσιεύοντας την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ. Α Ντούλη. Προσωπικά δεν πιστεύω στις φήμες που κυκλοφορούν ότι πιέστηκε ο αγαπητός και αδέκαστος Ανδρέας να αλλάξει την έκθεση του που βαθμολογεί μέτρια την διαιτησία του διαιτητή της Σούπερ Λίγκα.  Αλλά ο λαός μας υποστηρίζει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά Όλα αυτά είναι βρομιές 
Και το άρθρο μου με το τίτλο "Το έγκλημα το προμελετημένο έγινε στα Αθίκια και ούτε γάτα ούτε ζημιά και κανένας δεν αισχύνεται !!!" το έχουν διαβάσει μέχρι σήμερα που γράφω αυτές τις αράδες 3.856 επισκέπτες του Μπλοκ μου. Και αυτά με επίσημα στοιχεία 
Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι τώρα έχουν διαβάσει τον ευρισκόμενο σε άνοια μπλοκ του  12.500 επισκέπτες 

Ναι καταδικάστηκα σε οκτώ μήνες φυλάκιση μετά από μήνυση που μου έκανε ο κ. Αθανάσιος Ιατρού υπαρχιφύλακας το επάγγελμα και μόνιμος συνοδός του κ. Τσιχριτζή Γιατί ο κ. πρόεδρος του πολιτισμού και του αθλητισμού του δήμου Κορινθίων με δήλωση του κάλυψε την παράνομη παρουσία του κ. Ιατρού στην γενική συνέλευση αφού τον χαρακτήρισε σωτήρα της πρωτοδίκη που ήταν πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής που ακύρωσε τρία ψηφοδέλτια της παράταξης του που ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου τυπικά μια και η καρδιά του ήταν αλλού όπως αποδείχτηκε που από μάρτυρας υπεράσπισης έγινε κατηγορίας 
 Την καταδίκη αυτή την θεωρώ τίτλο τιμής για μένα μια και έβγαλαν την μάσκα συμπολίτευση και αντιπολίτευση και ενώθηκαν και συνεργάζονται οι απόγονοι του Λίντς με τους καθηγητές καλών τρόπων γιατί προέχει η αξιοπρέπεια της τυρόπιτας 
Ο Μηνυτής μου ήταν και παρατηρητής τάξεως του αγώνα Τενεάτη -- Π Α Σ Κόρινθος  Το γλυκό ήρθε και έδεσε. 

Και ερχόμαστε στο Υ Γ  Ο λογαριασμός έχει βγει
Μα γιατί δεν μας τον γνωρίζετε για να τον πληρώσουμε για να μη περάσει η προθεσμία.

Γράφει ο επαγγελματίας δημοσιογράφος που πηγαίνει στον ληστή φαγητό και στον χωροφύλακα χαμπέρι "Επειδή στην ανακοίνωσε εμπλέκεται και το όνομα του Κ. Σκούρτηείμαστε πρόθυμοι και στη διάθεση του αν θέλει να απαντήσει να φιλοξενήσουμε και την δική του απάντηση"
Αυτό ισχύει κ. επαγγελματία δημοσιογράφε πριν να γράψεις την υβριστική αυτή ανακοίνωση που έχεις και εσύ ποινικές ευθύνες. Η ορθή διαδικασία  Παίρνεις τηλέφωνο τον θιγόμενο και του γνωρίζεις την ανακοίνωση και έχεις και την ταυτόχρονη απάντηση του Τα άλλα όλα είναι για να δικαιολογηθούμε στα φιλικά πρόσωπα που μας υποστηρίζουν διαφημιστικά.  Κρίμα να σας δίνει μαθήματα ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος