Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Μόνο οι δειλοί που μοιάζουν με σκουλήκια καλύπτουν τις ενέργειες των με το σκοτάδι της νύχτας


Αυτή είναι η υπογραφή των κυρίων που μου χάλασαν  τον τοίχο του σπιτιού μου και που το παίζουν μάγκες αφού είναι αντρούκλες και περιμένουν την νύχτα την πολύ προχωρημένη για να γράψουν όλα αυτά τα ωραία που μέσα σ αυτά ζουν όπως τα γουρούνια μέσα στις ακαθαρσίες. Και αλήθεια τι απαιτήσεις μπορεί να έχεις από τα γουρούνια! 
Και μου είπανε ότι τα αρχικά διαβάζονται ως εξής Σύνδεσμος Φιλάθλων  Οπαδών Κορίνθου. Και υπήρξαν κατά καιρούς πρόεδροι αυτού του συνδέσμου επιφανείς Κορίνθιοι με αποτέλεσμα σήμερα να έχει καταλήξει σε ανθρώπους δειλούς αφού δεν τολμούν επώνυμα να χτυπήσουν και ακολουθούν την τακτική που εφαρμόζουν οι γριούλες των χωριών για να σπάσουν την μονοτονία τους 
Οι δειλοί και αυτοί είσαστε "κύριοι" που διοικείτε τον σύνδεσμο αυτόν μοιάζουν με τα σκουλήκια που ο Θεός τα έχει καταδικάσει να σέρνονται και να μη μπορούν να δουν τον ήλιο ότι ωραίο υπάρχει στη ζωή 
Ρουφιάνος σημαίνει  
Και είμαι εγώ ρουφιάνος  που βγαίνω με την υπογραφή μου και λέω τις απόψεις μου . Και το τραγικό εδώ είναι ότι με χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι που κινούνται στο σκοτάδι της νύχτας γιατί ντρέπονται να δείξουν τα έργα τους που τιμωρούνται από τον ποινικό δίκαιο. 
Και πούστης σημαίνει αυτός που δρα με ύπουλο τρόπο Μάλλον αυτός ο τίτλος ανήκει σε σας μια και εμένα  δεν με καλύπτει η νύχτα για να κάνω κάτι  Αφού όλες μου οι κινήσεις γίνονται την ημέρα και πάντα με την υπογραφή μου. 
Μάλλον να μη δίνετε χαρακτηρισμούς που σας πάνε γάντι γιατί αδικείτε τους εαυτούς σας.