Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ενώ πολεμάμε για το σωστό και αυτούς που υποστηρίζουμε γιατί τους αδικούν μας περιφρονούν

Αποτέλεσμα εικόνας για Πνευματικός

Πληροφορήθηκα όλως τυχαία ότι ο Δήμαρχος Κορινθίων θα δώσει συνέντευξη τύπου και απ όλες αυτές ούτε σε μια δεν έχω κληθεί όχι τώρα αλλά και όταν έγραφα στις εφημερίδες και είχα εκπομπή στην τηλεόραση 
Μα μόνο εγώ απάντησα στον βιομήχανο πολιτικό και παράγοντα του ποδοσφαίρου όταν χαρακτήρισε τον κ. Δήμαρχο ανάξιο να φέρει τον τίτλο του δημάρχου. 
Και το δικό μου σπίτι έβαψαν και όχι τον εκλεκτών δημοσιογράφων που είναι παρόντες στις συνεντεύξεις και κανένας δεν τολμά να κάνει ερωτήσεις για να μη παρεξηγηθούν οι άλλοι που είναι απέναντι στον δήμαρχο.  
Αφού υπηρετούν το πανάρχαιο να πηγαίνουν στο χωροφύλακα χαμπέρι και στο ληστή φαγητό. 
Διαβάζω στην ανακοίνωση του Δ Σ του ΠΑ Σ Κόρινθος και στον επίλογο της 
"Θα ασχοληθούμε με τους πραγματικούς αίτιους αυτούς που έχουν μπερδέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την πολιτική και την σκοπιμότητα και τους λέμε ότι ως δειλοί και υποτακτικοί που είναι να σταματήσουν να κρύβονται γιατί ήρθε η ώρα που θα συναντηθούμε."
Όποιος γνωρίζει ελάχιστα ελληνικά και δεν πρέπει να είναι δημοσιογράφος άνετα θα καταλάβει ότι η παράγραφος αυτή στοχεύει τον Δήμαρχο Κορινθίων και γι αυτό και η απάντησης με το υβριστικό για τον Δήμαρχο.
Εμείς κ. Αλέκο μας το γράφουμε και το παρουσιάζουμε γιατί δεν μας κρατά κανένας και από πουθενά . Ρώτα και τους εκλεκτο΄/υς σου γιατί δεν κάνουν το ίδιο και αυτοί.