Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Προς το Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος :Οι αληταράδες σας δεν θα με τρομοκρατήσουν και θα συνεχίσω να γράφω αλήθειες


Γράφουν οι ανδρούκλες  που συνθέτουν το Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος :Κύριε Σκούρτη αναρωτιέται ο φίλαθλος κόσμος γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας τόσο καιρό παρόλο τις βρωμιές και τον οχετό που έχετε ξεστομίσει γα την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και την διοίκηση της.
Επειδή σίγουρα χρίζεται ιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης, σας βλέπουμε με συμπάθεια σαν το γραφικό του χωριού και θέλουμε αυτοί που σας χρησιμοποιούν να σταματήσουν να το κάνουν σεβόμενοι τουλάχιστον την άνοια που σας χαρακτηρίζει.
Και ήρθαν κάποιοι αληταράδες που αποτελούν το μάχιμο στρατό σας και έκαναν ζημιά στο τοίχο του σπιτιού μου γράφοντας
















Είσαστε υποχρεωμένοι αντρούκλες του Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος να αναφέρετε με στοιχεία τις βρομιές που έχω γράψει σε βάρος της ομάδας σας εντός της σήμερα γιατί διαφορετικά δεν είσαστε άξιοι να διοικείτε αθλητικό σωματείο. Γνωρίζω πολύ καλά οι αδύναμοι τους τρόπους που χρησιμοποιούν προκειμένου να σωθούν αφού δεν τους ταιριάζει η διαφάνεια μια και έχουν μάθει να κινούνται στα παρασκήνια
Αδικήθηκε η Θύελλα Πετρίου και σφαγιάστηκε ο Τενεάτης. Και βρισκόμαστε στην τέταρτη αγωνιστική Και μόλις κάποιος γράψει τις απόψεις έρχονται οι αληταράδες και σου καταστρέφουν τον τοίχο γιατί αυτά που μου γράφουν δεν με αγγίζουν
Θα πάρει στην φετινή ποδοσφαιρική περίοδο το πρωτάθλημα η ομάδα που θα αξίζει και όχι αυτή που θα ευνοείται από τους διαιτητές.
Αυτά τέλειωσαν όσο και να συνεργάζεται ο πρόεδρος Τσιχριτζής με τον προπονητή Βασιλόπουλο. Τα επιθετικά φάουλ δεν μπορεί να μετατρέπονται σε πέναλτι. Και ούτε να τους στήνονται φροντιστήρια παραμονές του αγώνα όπως έγινε με τον Νεοφυτιάδη.
Από εδώ και πέρα ότι γίνεται σε βάρος θα σας τα χρεώνω για να καταλάβουν οι Κορίνθιοι ποιοι διοικούν την ιστορική ομάδα