Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του΄τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.


ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ:ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ --ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΗΣ :ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ --ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΡΙΟΥ: ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ --ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΙΚΙΩΝ: ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ:  ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ--ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ:ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ -- ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜ -- ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ:ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Π Α Σ Κόρινθος και του Ηρακλή Ξυλοκάστρου παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον για να δούμε σε  τι κατάσταση βρίσκεται η ιστορική ομάδα του Π Α Σ που όλοι οι οπαδοί της πιστεύουν ότι θα κόψουν πρώτοι το νήμα.Και μετά την συνεχή συνεργασία του προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος με τον κ. πρόεδρο της Ε Π Σ Κορινθίας παίρνει πλέον άλλη μορφή ο Π Α Σ Μα εμείς θα είμαστε εδώ και θα κρίνουμε και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούν οι αρμόδιοι αλλά και οι ...αναρμόδιοι.!!! 

Και ερχόμαστε στον αγώνα Θύελλα Πετρίου -- Πέλοπας Κιάτου. Που η ομάδα του Πέλοπα υπερέχει όχι αγωνιστικά αλλά διοικητικά αφού και αυτός όπως ο Π Α Σ Κόρινθος έχει το δικό της προστάτη και δεν είναι άλλος από τον κ. Γενικό Γραμματέα της ένωσης Και περιμένω να δω στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Πέλοπας ποιος παράγοντας της ένωσης θα έχει μεγαλύτερη δύναμη.

Τενεάτης  Αθικίων -- Ολυμπιακός Λουτρακίου. Δυο ιστορικές ομάδες που μπορεί να έχασαν τα ποδοσφαιρικά δαχτυλίδια αλλά παραμένουν  τα δάχτυλα που σημαίνει ότι ο στόχος για διάκριση 

Ισθμιακός --Ολυμπιακός  Άσσου Η ομάδα του νέου αλλά πολλά υποσχόμενου  προπονητή Παντελή Κολλιάκου Ισθμιακού πιστεύω ότι θα κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση όπως και ο Ολυμπιακός Άσσου. Τίποτα περισσότερα 

Αστέρας Δερβενίου -- Παννεμεατικός Δυο ομάδες που αγωνίζονται για το ποδόσφαιρο και αδιαφορούν για τους σφαγιασμούς που κατά καιρούς έχουν υποστεί Γιατί οι δυο αυτές  ομάδες αγωνίζονται για την πρόοδο του αθλήματος και αδιαφορούν για τους δολοφόνους του ποδοσφαίρου. 

Ατρόμητος Χιλιομοδίου -- Ηρακλής Λεχαίου. Η ομάδα του Ατρόμητου κάθε χρόνο αναγεννάτε από την τέφρα του και παραμένει στην κατηγορία. Τον Ηρακλή Λεχαίου τον παρακολούθησα σ αυτό τον αγώνα παρωδία με την Κόρινθο 06 για τα εγκαίνια του γηπέδου του Λεχαίου και εντυπωσιάστηκα στην κυριολεξία. Βέβαια και εδώ δεν αφήνουν οι αρμόδιοι να αποκτήσουν φτερά ομάδες όπως είναι ο Ηρακλής Λεχαίου 
Κατά τα άλλα το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας είναι συναρπαστικό κατά τον κ. Μιχάλη Αλλά θα ήθελα κάποιος να ρωτούσε τον πρώην πρόεδρο του Π Α Σ Κλένια Πίπιλο που όταν περνάει έξω από γήπεδο ποδοσφαίρου φτύνει στον κόρφο του και το βάζει στα πόδια. 

Πανκαμαριακός -- Κόρινθος 06 Εδώ είναι όλα τα λεφτά και μάλιστα πολύ χοντρά. Προσωπικά πιστεύω ότι με αντικειμενική διαιτησία δεν θα μπορέσει καμία ομάδα να αντιμετωπίσει τους δυο  Μπινιάριδες  ( προέδρος -- προπονητής ) Και όπως σχολίασε και ο συνεργάτης μου Γιώργος Παππάς η ομάδα Κόρινθος 06 θα μπορούσε να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας με απαιτήσεις διάκρισης. 

Θα επανέλθουμε με τους ορισμούς των διαιτητών που πολλά θα καταλάβουμε και άλλα τόσα θα σχολιάσουμε.