Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Με το μυαλό στο... Αγρίνιο

Παναθηναϊκός
Την τρίτη του νίκη, με την οποία θα διατηρήσει το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει απόψε (20:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 
Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν από το σημαντικό αγώνα του «τριφυλλιού» στην Ισπανία με τη Θέλτα για το Europa League.
Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εξηγήσει τη σημασία που έχει για όλους η νίκη στο σημερινό ματς στο Αγρίνιο. Άλλωστε, πρωταρχικός στόχος των «πράσινων» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά μία καλή πορεία στην Ευρώπη. 
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο «Στράμα» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπή και Μέστο. 
Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστούν ο Λεντέσμα με τον Ζέκα, με τους Εμποκού και Λουντ και Γουακάσο να αποτελούν την τριπλέτα πίσω από τον Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις και Ρινάλντι. 
Εκτός έμειναν ο τραυματίας Σεμπάστιαν Λέτο και ο ασθενή, Κρίστοφερ Σάμπα. Στην 20αδα δεν βρίσκονται για λόγους τακτικής και οι Χουχούμης και Βλαχοδήμος, όπως και ο Κοτσόλης που συγκρούστηκε σε μια φάση στην προπόνηση με τον Λουντ και του πρήστηκε το γόνατο.