Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Βίντεο: Ο Σίρερ διέσυρε τον Μαζουάκου: «Είναι για γέλια»!




Μαζουάκου
Στο Match of the Day, στην αθλητική εκπομπή του BBC που παρουσιάζει ο Γκάρι Λίνεκερ και έχει ως σχολιαστές τους Αλαν Σίρερ και Ζερμέν Τζίνας, ο Γάλλος μπακ Αρτούρ Μαζουακού τράβηξε όλο το ενδιαφέρον, όχι όμως με τον καλύτερο τρόπο...
Αφού παίχτηκαν τα highlights από τον αγώνα της Γουέστ Μπρομ με την Γουέστ Χαμ, ο οποίος έληξε 4-2 υπέρ της Γουέστ Μπρομ, ο Λίνεκερ θύμισε ότι ο τεχνικός των «σφυριών» Σλάβεν Μπίλιτς χρησιμοποίησε λέξεις όπως «ντροπιαστική, ερασιτεχνική» για την εμφάνιση της ομάδας του.
Ο Σίρερ πήρε την... πάσα και άρχισε έναν απίστευτο μονόλογο, τονίζοντας ότι η άμυνα της Γουέστ Χαμ ήταν ένα σόου τρόμου και έμοιαζε σαν ομάδα αποτελούμενη από 10χρονα αγοράκια!
Μετά βεβαίως άρχισε ο «λιθοβολισμός» του Μαζουακού, αφού στην πρώτη φάση, ο Γάλλος αμυντικός είναι στο πέναλτι και αποτυγχάνει να διώξει σωστά.
Ο Σίρερ προειδοποίησε ότι «αυτή ήταν μόνο η αρχή» αφού μερικά δευτερόλεπτα μετά ο αριστερός μπακ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή χωρίς να πιέζεται από κανέναν, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ξανά ο Μαζουάκου, ο οποίος αποκτήθηκε αντί 6 εκατ. λιρών από τον Ολυμπιακό».
Στην τρίτη φάση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρώην «ερυθρόλευκο», ο οποίος χάνει τον παίκτη που μαρκάρει, Νασέρ Τσαντλί, ο Σίρερ λέει «ξανά ο Μαζουάκου, κοιμάται στο όριο της περιοχής» και κλείνει με την τέταρτη φάση.
Στο δεύτερο μέρος πλέον και ενώ δείχνει ότι μέσα στην αντίπαλη περιοχή υπάρχει σχεδόν όλη η Γουέστ Χαμ, ο Μαζουάκου κάνει τραγική σέντρα και έτσι η Γουέστ Χαμ δέχεται το τέταρτο γκολ.
«Είναι τόσο ντροπιαστικό. Είναι πραγματικά σπάνιο, είναι για γέλια» σχολιάζει ο Σίρερ, ο οποίος κλείνει, ρίχνοντας και τη χαριστική βολή... «δεν έχω δει αμυντικό σαν και αυτόν, εδώ και πολύ καιρό»!