Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ξύπνα ανιδιοτελή παράγοντα του ποδοσφαίρου και πάρε στα χέρια σου την διοίκηση του

Διαβάζω στο Μπλοκ Του Κυριάκου Θωμαϊδη ;

Η κατάρρευση

Αποφράς ημέρα η σημερινή για τον πρόεδρο της ΕΠΣ που ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εκβίαση και σεξουαλική παρενόχληση Ελληνίδας διαιτητή.

Η εξέλιξη είναι τέτοια που οφείλει να φροντίσει μόνος του τον εαυτό του.

Οι φίλοι χάθηκαν όλοι...

Σχολιασμός  νικηφόρου. 

Το θέμα εδώ δεν είναι μόνο πολυσύνθετο αλλά φανερώνει ότι κάποιοι έχουν σεξουαλική πείνα και θέλουν να την χορτάσουν χρησιμοποιώντας τα αξιώματα που ο λαός με την ψήφο του τους τα έχει παραχωρήσει. 
Επομένως δεν έχουν αυτοί την αποκλειστική ευθύνη αλλά και ο λαός που τους ψηφίζει. γιατί και αυτούς  που διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο λαός τους έχει ψηφίσει που δεν καρπούτε τίποτα με την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο αντίθετα πληρώνει από την τσέπη του. 
Ενώ οι διοικούντες τις ενώσεις με παρατηρητές τάξεως που πηγαίνουν βγάζουν τα έξοδα τουλάχιστον της λαϊκής και ολίγα από του κρεοπώλη.
Γιατί οι παράγοντες της Κλένιας του Μαψού του της Λυκοποριάς και του Δερβενίου   διοικούν με την ψήφο τους το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά δεν τους έχουν δώσει το δικαίωμα να το καταλάβουν και έτσι στις γενικές συνελεύσεις από αφεντικά που είναι δεν παίζουν το ρόλο του κομπάρσου αλλά του ...δούλου. 
Μόνο όταν ο δούλος επαναστατήσει και πάρει την τύχη του ποδοσφαίρου στα χέρια του τότε θα αποκτήσουμε ποδόσφαιρο καθαρό χωρίς σκοπιμότητες. Και ως δια μαγείας οι σεξουαλικά πεινασμένοι αξιωματούχοι θα αποτελέσουν παρελθόν Και δεν θα περιμένουμε να χιονίσει για να δούμε άσπρη μέρα.