Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Προσοχή !!! το πρωτάθλημα το τοπικό της πρώτης κατηγορίας αρχίζει το Σαββάτο 24. Σεπτεμβρίου

ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΤΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Παρακολούθησα με πολύ μεγάλη προσοχή τις προετοιμασίες των ομάδων Και σε μια εποχή που η Ελλάδα περνάει μια φοβερή οικονομική κρίση υπήρξαν παράγοντες που έκαναν μεταγραφές που σημαίνει ότι έβαλαν το χέρι τους πολύ βαθιά στην τσέπη με αποτέλεσμα να πιάσουν πάτο. 
Και το Σαββάτο στις 24 Σεπτεμβρίου του 2016 ΑΝΟΊΓΕΙ Η ΑΥΛΑΊΑ  και τα νιάτα όχι μόνο της Κορινθίας θα προσπαθήσουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους  να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος για να στεφανωθεί με τον τίτλο του πρωταθλητή. 
Ο Νικηφόρος πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα είναι υποχρεωμένος να πάρει θέση και να παρουσιάσει τι θα δούμε  στο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016- 2017 μια και συνηθίζει να προβλέπει τι θα γίνει και όχι να ασκήσει κριτική σ αυτά που έχουν γίνει. 
Δεν μπορώ να δεχθώ την επιτροπή της διαιτησίας να είναι σχεδόν η ίδια ( μια και ο Ανδρέας Ντούλης έκανε μια ετήσια διακοπή ) όταν κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο οργίασε με τους ορισμούς που έκανε που αποτελούν ντροπή για την λεγόμενη κατ ευφημισμό ανεξάρτητη διαιτησία όταν για πρόεδρο της έχει τον κ. Πετρόπουλο χρόνια αμέτρητα παράγοντα του ποδοσφαίρου. 
Και τον Παναγιώτη Αργύρη που είναι στο πόστο αυτό σχεδόν από την πρώτη μέρα του κ, Τσιχριτζή Και επειδή ο Δημήτρης Γκρούτσης πήρε προαγωγή την θέση του πήρε ο Ανδρέας Ντούλης που δυστυχώς πλέον την ιστορία που έχει γράψει ως μάχιμος διαιτητής πάει να την αμαυρώσει ως παράγοντας.
Μια επιτροπή ( εκτός από τον ΑΣνδρέα Ντούλη ) που έχει ορίσει τον Γιάννη Νεοφυτιάδη σε πέντε αγώνες εκτός έδρας του Α Ο Ζευγολατιού και σε τέσσερις τον Γιάννη Κακριδή δεν έχει την έξωθι καλή μαρτυρία να συνεχίζει ένα έργο όπως είναι αυτό της ανεξάρτητης διαιτησίας. 
Συμπέρασμα Φοβάμαι ότι και πάλι τα ίδια θα έχουμε και η ομάδα που θα θελήσει η Ε Π Σ Κορινθίας να βγάλει πρωταθλήτρια θα το πετύχει Και ήδη αυτό το λένε σύμβουλοι στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια μετά την συνεχή συνεργασία του προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος με τον πρόεδρο της ένωσης και κανένας δεν επαναστατεί και όλοι κάθονται και περιμένουν το μοιραίο 
Και έτσι θα δούμε και πάλι ένα ΄'εργο που γνωρίζουμε το τέλος όπως και κατάσ την ποδοσφαιρική περίοδο 2015- 2016