Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Κύριε πρόεδρε της Κόρινθος 06 νομίζω ότι επαναλαμβάνεται η περσινή ιστορία με άλλον συμπροταγωνιστή


Κύριε πρόεδρε της ομάδας Κόρινθος 06 πρ'επει να ενημερώνετε τους φιλάθλους 




Παρατηρώ από πλευράς σας μια ανοχή σε κινήσεις που κάνουν παράγοντες της ένωσης που πρέπει να είναι άψογοι προς όλα τα σωματεία όπως οι κανόνες ορίζουν. Και όμως εδώ έχουμε τοποθέτηση αξιωματούχων υπέρ μιας συγκεκριμένης ομάδας που είναι πρωτόγνωρα στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Έγραψα χωρίς να πάρω καμία απάντηση ότι ο πρόεδρος της ένωσης αξιότιμος κ. Μιχάλης Τσιχριτζής συνεργάζεται συνεχώς ( τον είδανε πολλοί παράγοντες ) στα γραφεία της ένωσης με τον προπονητή του ΠΑΣ Κόρινθος. 
Επίσης πάλι έγραψα ότι σε ποδοσφαιρικό στέκι της Κορίνθου ο κ. Ναυτόπουλος υποστήριζε ότι επειδή η ομάδα του Π Α Σ έχει εύκολο πρόγραμμα και όταν στην όγδοη αγωνιστική θα συναντήσει την Κόρινθο 06 θα έχει ξεφύγει στην βαθμολογία. 
Και εσείς κ. Πρόεδρε της ομάδας Κόρινθος 06 παρακολουθείτε όλα αυτά με μια εκνευριστική σιωπή και όταν θα αρχίσουν οι σφαγιασμοί της ομάδας σας τότε τίποτα δεν θα μπορείτε να κάνετε. 
Γιατί όλα αυτά είναι σημάδια τι θα αντιμετωπίσετε στο πρωτάθλημα και όσο και να διαμαρτύρεστε κανένας δεν υπάρχει περίπτωση νας σας πιστέψει. 
Κάπου διάβασα ότι η ζωή μας οφείλετε στο κλάμα του παιδιού που είναι μια διαμαρτυρία ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά Και κλαίει το παιδί γιατί δεν μπορεί να μιλήσει Εσείς όμως κ. πρόεδρε έχετε την δύναμη να ενημερώνετε τον κόσμο χωρίς να κλαίτε. Και όπως λένε οι φίλοι μας οι Γάλλοι δεν ωφελεί να κλαις επάνω στο χυμένο γάλα Και εσείς με την τακτική που ακολουθείτε περιμένετε να χυθεί το γάλα ( να σας σφάξουν ) και μετά να διαμαρτυρηθείτε. Γιατί μετά το περσινό φιάσκο δεν έχετε καμία δικαιολογία να πάθετε και φέτος τα ίδια.