Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λουτρακίου ένα από τα αναρίθμητα

Διαβάζω 
Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρακίου, με τον Περικλή Μπεκιάρη να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου.
Αναλυτικά η νέα διοίκηση:
Πρόεδρος: Περικλής Μπεκιάρης
Α'Αντιπρόεδρος: Βασίλης Μαντάς
Β'Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Στυλιανίδης
Γενικός Γραμματέας: Θεόδωρος Βετούλης
Ειδικός Γραμματέας: Μαρία Μίχα
Ταμίας: Κοσμάς Θυμής
Βοηθός Ταμία: Σωτήρης Μουζάκης
Γενικός Αρχηγός: Παρασκευάς Δαρκαδάκης
Έφορος Υλικού: Γιώργος Πέτρου
Αναπληρωματικά Μέλη:
Βαγγέλης Μητρογιάννης
Σωτήρης Κωστέας
Ζάχος Αγγιστριώτης
Αλέξανδρος Κανδρής
Μιχάλης Φιλιάνδρας

Το νέο Δ.Σ. αποφάσισε:
-Την παραμονή του προπονητή Τάκη Ρέμμα.

-Εξουσιοδότησε το αναπληρωματικό μέλος Σωτήρη Κωστέα να ανασυντάξει το καταστατικό του  Σ.Φ.Ο.Λ. το οποίο θα τεθεί προς έγκριση από την γενική συνέλευση.

-Όρισε δυο επιτροπές για την ανάπλαση και αξιοποίηση του ιδιόκτητου γηπέδου της ομάδος.

Η διοίκηση ενέκρινε τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς και εντός ολίγων ημερών θα βγουν στην  διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας ενώ αναμένεται να ανασυγκροτηθεί εις βάθος όλη η οργανωτική λειτουργία της ομάδος.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Η μεγαλύτερη κακοτυχία των Ελλήνων είναι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τους οποίους συνεχώς χρησιμοποιούμε για να σκεπάσουμε την ανικανότητα μας. 
Έτσι και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου διοικείται παρασκηνιακά από κάποιους που θεωρούν την ομάδα κτήμα τους Και ενώ έχουν ξοδευτεί πολλά ευρώ από τους φορείς ( Δήμο -- Καζίνο)  σήμερα η ομάδα να έχει μόνο παίκτες που παίζουν στο πρωτάθλημα για να την οδηγήσουν και πάλι στις τελευταίες θέσεις; 
Διαβάζω ότι ο Β αντιπρόεδρος είναι  ο κ. Παναγιώτης Στυλιανίδης που δεν τον γνωρίζω αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι σχετικός με το αντικείμενο του ποδοσφαίρου. . 
Αν θλετε κάτι το ουσιαστικό να κάνετε κ. αντιπρόεδρε δεν είναι  το καταστατικό αλλά η Ακαδημία . Αν θέλετε να προσφέρετε να δημιουργήσετε παιδικές ομάδες και νμα κλείσετε την πόρτα στα φαντάσματα που την οδήγησαν εδώ. Αν αυτό δεν μπορέσετε να το πετύχετε ματαιοπονείτε 
Και όλα αυτά θα τα καταλάβετε όταν θα αναγκαστείτε να ...εξαφανιστείτε από το χώρο του ποδοσφαίρου.