Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Εύη Τατούλη μια αξιόλογη γυναίκα και μάνα τριών παιδιών ζητά την ψήφο σας

Δεν είναι της συνήθειας μου να διαφημίζω πολιτικούς αλλά μόνο γράφω για κάποιους που με εντυπωσιάζουν χωρίς να κάνω επιλογή κόμματος αλλά μόνο προσώπου. 
Την κ. Τατούλη την άκουσα σε μια εκπομπή της τηλεόρασης που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική . Και εκεί έμαθα πολλά για την κοπελιά που με συγκίνησαν Είναι τριάντα τριών (33) ετών και όμως έχει τρία παιδιά από ηλικίας 2,5 έως 6 ετών. 
Είναι πτυχιούχος της Νομικής. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Και με υπερηφάνεια δηλώνει ότι είναι πολιτικό τέκνο του πατέρα του που άλλη στη θέση της δεν θα έπαιρνε αυτό το ρίσκο γιατί ο πατέρας της έχει και αντιπάλους. Και άφηνε φλου τα πράγματα πολλούς από αυτούς θα μπορούσε να τους είχε κερδίσει.
Και άλλο που προσωπικά εμένα με εντυπωσίασε είναι ότι αν και μετρά μόνο τριάντα τρεις Μαϊους  έχει τρία παιδιά που είναι μια πρωτόγνωρη περίπτωση. Μόνη αυτή η περίπτωση την δικαιώνει πλήρως ότι έχει αρπάξει την ζωή και την έχει καρφώσει  στο καναβάτσο. 
Επομένως ότι μια γυναίκα τόσο νέα έχει κατακτήσει την ζωή γιατί να μη διακριθεί και στην πολιτική με αυτά τασ προσόντα που διαθέτει.