Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Άρχοντες της ΕΠΟ ντροπή σας να μας δουλεύετε


Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φωτογραφίες για να θυμόμαστε ημέρες δόξης όταν ο Σαρρής ήτα δίπλα μας και όχι όπως τώρα που μόνο εγώ ήμουνα το μαύρο πρόβατο μια και ο Τσαχειλίδης είχε υποβάλει τρεις φορές παραίτηση. μια και δεν ανεχόταν τον Καλύβα να τον κάνει κουμάντο . Και το χειρότερο να βάλουν στην θέση μου τον βοηθό μου. Πληγώνεσαι ή δεν πληγώνεσαι; " Αυτές πρέπει να είναι οι σκέψεις του κ. Δούρου που η Κ Ε Δ μόνο αυτόν θεώρησε ότι περισσεύει και τον έστειλε σπίτι του Και υπάρχει και αυτό το εφιαλτικό " ...δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται 
Όταν η ζωή έχει κέφια σου φτιάχνει σενάρια που ούτε ο αείμνηστος Νίκος Τσιφόρος δεν θα μπορούσε να φτιάξει
Αυτοί οι Άγιοι άνθρωποι που διοικούν την Ε Π Ο δεν μπορούμε να καταλάβουμε αλήθεια ποιους θέλουν να δουλέψουν γιατί εδώ δεν έχουμε ότι άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς μια και έχουμε παράλογα πράγματα να γίνονται με τις ευλογίες των σωματείων .
Διαβάζουμε ότι φέρνουμε από την Σκωτία τον νέον αρχιδιαιτητή και που θα μας κοστίσει γύρω στα 25.000 ευρώ τον μήνα.
Το διαιτητή Ντάγλας τον γνωρίζουμε και δεν έχουμε διαβάσει τίποτα σε βάρος του. Αλλά όμως πως είναι δυνατόν να φέρνουμε αρχιδιαιτητή ξένο και να αφήνουμε τον κ. Καραμελίδη που κράτησε την Βέροια στην πρώτη Εθνική κατηγορία. Και αναπληρωτή προέδρου τον κ. Μπριάκο  και τον ανύπαρκτο διαιτητικά κ. Καλύβα αφού ο κ. Κομπότης ο πρόεδρος του Λεβαδειακού είναι πανίσχυρος και ο δάσκαλος το επάγγελμα  Καλύβας να εργάζεται στην Αθήνα και να ανήκει στον σύνδεσμο διαιτητών Βοιωτίας. Και οι μοναδικές αλλαγές που έγιναν αφορούν τους Τσαχειλίδη και τον Δικό μας Δούρο.
Και οι αλλαγές να γίνονται από του Σωμαρακάκη και του δικού μας Δημήτρη Γκρούτση.
Μπορεί να μας χωρίζουν τεράστια θέματα με τον Γιώργο Δούρο αλλά κανένας από αυτούς που σήμερα διοικούν την διαιτησία διαιτητικά δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί του.
Καλά ο δικός μας Δημήτρης Γκρούτσης έπρεπε από το 2009 να είχε αποβληθεί από το σώμα της Ελληνικής διαιτησίας γιατί έχει υποπέσει σε σοβαρά παραπτώματα και τα οποία τιμωρούνται από τον νόμο  και τον κανονισμό που αφορά την διαιτησία.
Χρημάτισε γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου και έδωσε συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα Σφήκας και πήρε θέση στις εκλογές της ένωσης του 2009. Και μάλιστα σε αυτή υποστήριξε ότι η ομάδα της Κορίνθου δεν προχώρησε επειδή ο Σπύρος Νίκας έκανε αντιπολίτευση στον Βασίλη Γκαγκάτση. Και αυτά δεν τα έλεγε κάποιος τυχαίος διαιτητής αλλά ένα μέλος της Κ Ε Δ επί εποχής Γκαγκάτση. Που σημαίνει ότι ο πρόεδρος της Ε Π Ο βγάζει τους πρωταθλητές.
Και αυτόν τον άνθρωπο που δεν έχει και τα προσόντα επειδή υπήρξε πλάγιος και επομένως κακώς είναι ακόμα και παρατηρητής διαιτησίας αγώνων της Σούπερ Λίγκα. Επίσης και ως παρατηρητής υπήρξε μια αποτυχία αφού έβγαλε άριστους διαιτητές που με τα σφυρίγματα προκάλεσαν ( Μάνταλος Ατρόμητος –Ολυμπιακός  Κύπελλο Ελλάδας)
Που να φανταστώ ότι  αυτές οι βαθμολογίες έδωσαν πόντους στον κ. Γκρούτση.
Τώρα για τον κ. Σωμαρακάκη και ως διαιτητής και ως παρατηρητής ήταν μια σκέτη αποτυχία.
Ελλάς το μεγαλείο σου μέτρημα δεν έχει και έτσι φέραμε τον κ. Ντάγκλα για να δώσει αξιοπιστία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Μπορείτε να αμυνθείτε φίλαθλοι μη παίζοντας στο στοίχημα Ελληνικές ομάδες.


Η θρασύτητα του Σωτήρα Μαυρονάσου μέτρημα δεν έχει και η ανοχή όλων φανερώνει ενοχή


Σωτήρας Μαυρονάσος ο πλαστογράφος που είπε στην γενική συνέλευση τρομερά πράγματα  και όμως κανένας ούτε από τους ευρισκόμενους μέσα στην αίθουσα αλλά ούτε και από αυτούς που έχουν κάποια αρμοδιότητα  που έμαθαν τα λεχθέντα δεν κινήθηκα νομικά και διοικητικά.
Ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος με τον «πύρινο» λόγο του γελοιοποίησε κάθε έννοια νομιμότητας Και προσπάθησε να  αποδείξει  ότι ο Άνθρωπος πιστεύει ότι όταν  παρανομείς και αυτή η παρανομία γίνεται  για το καλό της ομάδας όλα επιτρέπονται..Ίσως να είναι μια καινούργια θεωρία  που την εισαγωγή την κάνει ένας εκπρόσωπος του ιδιόμορφου δικαίου 
Α) Και  ερχόμαστε  στην πλαστογραφία   που  νομίζω ότι με  αυτά που είπε ο κ ΠΡΩΗΝ   πρόεδρος της Κορίνθου ζητούσε με απλά Ελληνικά από την γενική συνέλευση  να του φορέσει το φωτοστέφανο των εξαίρετων πράξεων που έκανε όταν διοικούσε την ομάδα της Κορίνθου. . Γιατί  είπε  ο κ. Σωτήρας ότι η ομάδα πλήρωσε  λίγα Ευρώ μια και ο Αστέρας Τριπόλεως   πλήρωσε την  ζημιά 
Δεν μπόρεσα να καταλάβω το παραμικρό αλλά για να το λένε οι τρανοί κάποια βάση θα έχουν τα λόγια τους 
Ξέχασε όμως να μας πι ο  λαλίστατος κ. Μαυρονάσος για τον υποβιβασμό της ομάδας που ξευτέλισε την ιστορική Κόρινθο  γιατί ο υποβιβασμός έγινε από πλαστογραφία. Και αν το αδίκημα αυτό το έπραξαν 18 ή 38 ή 108 Ομάδες   Προσωπικά εμένα δεν με  ενδιαφέρει και δεν είναι καν επιχείρημα αυτό  κ. Μαυρονάσο. Για μένα είσαι κ. Σωτήρα Μαυρονάσο ένας πρόεδρος της Κορίνθου που υποβίβασε την ομάδα που διοικούσες όχι αγωνιστικά αλλά με ποινικό αδίκημα. Τώρα πως αυτό δεν το είδαν οι δικηγόροι που ήταν μέσα στην αίθουσα και μάλιστα ο κ. πρόεδρος της ένωσης υπάρχει μια δικαιολογία. Ο σκοπός (που είναι να μη πληρώσουμε τις οφειλές προς το δημόσιο) μας υποχρεώνει να καταπίνουμε ακόμα χειρότερα που ακολουθούν.
Β) Και ερχόμαστε σε αυτό που είπε ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος και δεν έπεσε η σκεπή του εργατικού κέντρου. Γιατί πιστεύω ότι πρώτη φορά πρέπει μέσα σε γενική συνέλευση να ακούστηκε αυτό που προσβάλει όλη την Κορινθία. Γιατί είπε ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος όταν είχαμε δέκα τέσσερις (14) βαθμούς διαφορά από την ομάδα που ήταν δεύτερη και αυτή ήταν ο  Μανδραϊκός και  είχαμε βγει πρωταθλητές είχαμε την ευχέρεια  να κάνουμε τα πάντα  Για να  αναπνεύσουμε λοιπόν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΩΣΑΜΕ ΔΥΟ - ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  Και δεν τόλμησε κανένας να πει το παραμικρό. Σαν η ομάδα της Κορίνθου να έκανε έργο φιλανθρωπικό.και η ομάδα αυτή την περίοδο την συγκεκριμένη έπαιρνε ευρώ από τον δήμο. 
Γ) Βέβαια όλα αυτά τα εμετικά που  είπε ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος  για την εποχή που ήταν παίκτης του Αχαρναϊκού δεν τολμώ να τα γράψω γιατί με προκαλούν αηδία. Γιατί φανερώνουν συναλλαγές που πρέπει να τιμωρούνται από τον ποινικό και όχι αθλητικό νόμο. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν οι παρευρισκόμενοι να τα θεωρούν όλα φυσιολογικά και να μη αντιδρά κανένας 
Δ)  Πρέπει να βγει ο κ. Πνευματικός και να απαντήσει σε αυτά που είπε ο κ. Μαυρονάσιος ότι ένας ολόκληρος δήμαρχος εκβιάστηκε από έναν αεριτζή και τον υποχρέωσε να παραιτηθεί ο Σωτήρας από την Κόρινθο.Και δεν μας τα είπε τότε που έφαγε την κλοτσιά αλλά τώρα που μας παρουσιάστηκε και πάλι ως σωτήρας λόγω ονόματος. Αλλά μια απλή ερώτηση θέλω να κάνω στον κ. Μαυρονάσο που θα έχει τίια  σκέλη Πόσα ευρώ του κ. Μπεθάνη  διαχειρίστηκε. Πόσα ευρώ έβαλε στην Κόρινθο ο αεριτζής κ. Μπεθάνης . Και αν είχε το δικαίωμα να του δείξει ο Μπεθάνης την πόρτα χωρίς την μεσολάβηση του δημάρχου  


Κύριε Μαυρονάσο.

Συνεχίζω να έχω την  ίδια γνώμη που είχα  για την  αφεντιά σου  Δηλαδή ότι όχι μόνο είσαι ακατάλληλος να συμμετέχεις σε μια ομάδα αλλά και επικίνδυνος επειδή θεωρείς θεμιτή κάθε πηγή που μπορείς να πάρεις ευρώπουλα. .
Δεν τα είπες καλά για την ενημέρωση που σου έκανα. Ναι σου είπα ότι και ανιψιός του Ωνάση να είσαι δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις.
Και εσύ μου γέλασες ειρωνικά σαν να μου έλεγες πας να με τρομοκρατήσεις αλλά αυτά όχι σε μένα. Και είχες ένα ειρωνικό ύφος σαν να μου έλεγες «θα μάθεις εμένα από οικονομικά»
Θυμάσαι που με κατέβασε από το βήμα ο κ. Περαχωρήτης { με την συνεργασία του κ. Φαρμάκη ( αλήθεια που ήταν στη δεύτερη συνέλευση)} που τώρα είναι συνεργάτης σου Για να μη ανακοινώσω και μάθουν οι φίλαθλοι την δεινή θέση που τότε  βρισκόταν  η ομάδα Και όταν τα έλεγε αυτά σε βάρος μου δεν ήταν ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αλλά ένας αναπληρωματικός σύμβουλος  της Αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που διοικεί το ποδόσφαιρο . Πουν έγινε και τακτικό μέλος και παραβίασε το καταστατικό της ένωσης που απαγορεύει τον σύμβουλο να είναι και προπονητής Και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από σύμβουλος με τα δικά μου δημοσιεύματα. 
Δεν γνωρίζω πόσα χρόνια διοίκησες κ. Μαυρονάσο. Είσαι όμως υποχρεωμένος να έχεις αντίγραφα της εξελεγκτικής επιτροπής και τους οικονομικούς απολογισμούς γιατί είμαι βέβαιος ότι θα σε χρειαστούν αφού έχεις διαχειριστεί και δημόσιο χρήμα.
Πιστεύω ότι θα θυμάσαι όταν ήρθες να σε ενημερώσω σου είπα ότι έχω δώσει 1.400 ευρώ για την εκτύπωση των εισιτηρίων διαρκείας και μου υποσχεθήκατε ότι θα μου τα δίνατε. Το ίδιο είπε και ο κ. Φαρμάκης όταν ήρθε να παραλάβει  τα δικαιολογητικά του ταμείου. 
Βέβαια την ευθύνη για όλες αυτές τις παρανομίες δεν τις έχετε μόνο εσείς αλλά ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο

Η απουσία του κ. Μάριου Σταματάκη από την γενική συνέλευση 

Και εδώ έχουμε μια παγκόσμια πρωτοτυπία Να απουσιάζει ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο από την συνέλευση . Μα αυτό σε ξεχωριστό κεφάλαιο.  

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Δυστυχώς για σας κ. Τσιχριτζή για μας είσαστε υπαρκτό πρόσωπο που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον

Μετά το πέρας της Συνέλευσης της ντροπής κάποιος φίλαθλος πλησίασε τον χονδρόπετσο  όπου τον παίρνει και Μάρθα Βούρτση στο σκέτο κλάμα όπου πρέπει να πετύχει κάτι και του έκανε μια ερώτηση.
Πρόεδρε  όλα τα είχατε σχεδιασμένα με αποτέλεσμα να φτάσετε σε αυτή την θέση την ιστορική Κόρινθο
Καλά σας τα λέει ο Νικηφόρος και δεν τολμάτε να τον απαντήσετε
Ρομαντικός - χονδρόπετσος και άλλοτε Μάρθα Βούρτση απάντησε: Για μας ο άνθρωπος αυτός δεν υπάρχει"  Και έφυγε αφήνοντας τον φίλαθλο με το στόμα ανοιχτό.
Αφού κ. Τσιχριτζή είμαι για σας και την παρέα σας ανύπαρκτο πρόσωπο γιατί πηγαίνετε με τους υπασπιστές σας που τους βάλατε και προεδρείο της συνέλευσης  στα δικαστήρια και καταθέτετε εναντίον μου. Σας έχω γράψει τόσα εναντίον σας και δεν τολμάτε να με οδηγήσετε στην δικαιοσύνη
Αλλά βάλατε κάποιον τρίτον για να με μηνύσει ενώ εσείς με θεωρείτε ανύπαρκτο. Είμαι εδώ και να είσαστε βέβαιος ότι το μεγάλο πανηγύρι τώρα αρχίζει. Προσωπικά σας θεωρώ πρόσωπο υπαρκτό και αλλοίμονο αν δεν υποχρεωθείτε να απαντήσεις στα ερωτήματα μου που θα είναι πολύ σκληρά για να τα καταλάβετε μια και είσαστε χονδρόπετσος.
Ερώτημα
Στα έξη χρόνια που διοικήσατε την ομάδα της Κορίνθου είσαστε υποχρεωμένος να έχετε έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και αντίστοιχους οικονομικούς απολογισμούς.Αλήθεια τους έχετε ; Αν όχι να ψάξετε να τους βρείτε γιατί μάλλον θα σας χρειαστούν.

Τα Ψαχνά αποτελούν σήμερα κωμόπολη, περίπου 15 χλμ. βόρεια τηςΧαλκίδας στη Εύβοια, με την οποία συνδέεται οδικώς με την παραλιακή οδό Χαλκίδα – Ν. Αρτάκη - Ψαχνά.
Παλαιότερα αποτελούσε έδρα ομώνυμης κοινότητας, σήμερα είναι έδρα τουΔήμου Διρφύων - Μεσσαπίων. Το 1928 αριθμούσε 2.933 κατοίκους. Στη τελευταία απογραφή (του 2001) αριθμούσε 5.766 κατοίκους. 

Πρόεδρος της Ε Π Σ Κορινθίας και κομματάρχης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου


Μιχάλης Τσιχριτζής : 



Πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας κομματάρχης στις εκλογές για την ανάδειξη του Νέου  Δ Σ της Κορίνθου 



Α). Έγινε πρόεδρος της Κορίνθου χρησιμοποιώντας τον Τέλη Βελέντζα που παρουσίασε μια πέτσινη επιταγή  των 220.000 ευρώ για να μπορέσουν να εξουδετερώσουν τον Σωτήρη Γρανιτζιώτη που είχε καταθέσει στον κ. Νίκα τότε πρόεδρο της ένωσης μια πραγματική επιταγή της τάξεως των 100.000 ευρώ. Αν και ο κ. Τσιχριτζής είναι δικηγόρος και γνωρίζει πολύ καλά τον νόμο περί επιταγών δεν τόλμησε  να κυνηγήσει νομικά τον εκδότη της κάλπικης  επιταγής  Και ο λόγος είναι απλός μια και από κοινού ενεργούσαν πρόεδρος και επενδυτής.( μουσαντένιος)  για να γίνει πρόεδρος της Κορίνθου ο χονδρόπετσος από την μια πρόεδρος και από την άλλη η σκέτη Μάρθα Βούρτση.
 
Β)Κατηγορώ τον Μιχάλη Τσιχριτζή
 1-Έδωσε το πρωτάθλημα στην Θήβα την ποδοσφαιρική περίοδο 2005-2006 αφού χρησιμοποίησε τον τιμωρημένο ποδοσφαιριστή Καφαντάρης με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει τέσσερις βαθμού
2--Την ποδοσφαιρική περίοδο 2007—2008 ενώ η ομάδα μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας ή την προνομιούχο δεύτερη  θέση δεν το έκανε και όπως με κάθε λεπτομέρεια έχω αναπτύξει «ιπποτικά» δεν τις διεκδίκησε παρά μόνο πάλεψε για να βγάλει από την μέση την ομάδα του Παναιτωλικό που ήταν επικίνδυνη για την Ηλιούπολη.
3--Και το 2009 όλως παρανόμως παραχώρησε την ομάδα της Κορίνθου στον νεαρό Παντελή Μπιτούνη  ο οποίος και την έβαλε στο δρόμο της καταστροφής.

Βέβαια όλα αυτά έχουν και γραφτεί αλλά και ειπωθεί  και κανένας δεν νοιάζεται και ούτε το αυτί τους  δεν ιδρώνει  αφού πλέον η ομάδα της Κορίνθου για τους Κορινθίους είναι μια  τελειωμένη υπόθεση. .Και μένουν πιστοί αυτού που βαρύνονται με εγκληματικά λάθη και τρέμουν μήπως και τους χρεωθούν οι οφειλές προς το δημόσιο. 

Αλλά εκεί που ο χονδρόπετσος πρόεδρος έγινε μια σκέτη Μάρθα Βούρτση ήταν την στιγμή που αναφέρθηκε στον Γιάννη Στέφα  και μάλιστα για να είναι και πιο πιστευτός βράχνιασε η φωνή του.
Είπε ότι από επάνω που μας βλέπει ο Γιάννης Στέφας θα είναι ικανοποιημένος .
Καλά η θρασύτητα του κ. Τσιχριτζή μέτρημα δεν έχει και δεν αναφέρομαι μόνο στην περίπτωση του αείμνηστου φίλου μου. Ο κ. ρομαντικός πρόεδρος νομίζει ότι μπορεί να μας ξεγελάσει όπως κάνει με τους υποτακτικούς του. Όσο χρονικό διάστημα διοίκησε την ομάδα της Κορίνθου πότε ζήτησε την συνεργασία του Γιάννη;  Γιατί εμείς κ. ρομαντικέ στηριζόμεθα  επάνω σε στοιχεία και όχι σε φανταστικά σενάρια. Και που το όνομα του που πιάνετε στα χείλη σας για μένα αποτελεί ιεροσυλία
Αλλά όμως εδώ πρέπει να επισημάνουμε ένα γεγονός που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος  Πως οι διαιτητές θα αποδίδουν δικαιοσύνη όταν γνωρίζουν ότι ο κομματάρχης για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης.
Βέβαια οι προτιμήσεις προς ορισμένες ομάδες που είχε ο κ. πρόεδρος ποτέ δεν τις απόκρυψες και αυτό είναι προς τιμή του. Αλλά τόσο ξεδιάντροπα πρώτη φορά μας συμβαίνει 

Επαναλαμβάνω το ερώτημα μια και δεν πήρα καμία απάντηση 
 Ερώτημα : Την παράνομη παραχώρηση της Κορίνθου ( τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν μεταβιβάζονται) στον κ. Μπιτούνη που ήταν η συνέχεια των εγκλημάτων σας σε βάρος της Μπάρτσα  έγινε
Α) Επειδή διακρίνατε στο πρόσωπο του νεαρού 26χρονου  παράγοντα
( που ήταν  γνωστή αποπομπή του από τον αείμνηστο Νίκο Σαλευρή από την Καλλιθέα ) ότι έχει τα εχέγγυα για να οδηγήσει την ομάδα στα πεπρωμένα της ;
Β)Ή υπήρξε οικονομική συναλλαγή μεταξύ σας.
 

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Γενική Συνέλευση της Κορίνθου : Η επιμνημόσυνη δέησης που έκαναν οι νεκροθάφτες της και οι άσχετοι που παραβρέθηκαν


Μεγάλο γεγονός το μέγιστο θα μπορούσαμε να πούμε η επαναληπτική γενική συνέλευση της Κορίνθου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της

Και θα μείνει στην ιστορία ως η συνέλευσης της ντροπής που είναι καιρός πλέον να μπει ο εισαγγελέας γιατί αυτές δεν ήταν αλήθειες  που ειπώθηκαν αλλά ξεδιάντροπες κουβέντες που δεν συναντάς όχι  μέσα σε ένα χώρο αθλητικό αλλά και σε οποιοδήποτε που εγώ δεν μπόρεσα να χαρακτηρίσω  Και δεν βρέθηκε έστω και ένας να σηκωθεί και να πει Ντροπής σας.

Μα αλήθεια τι θα μπορούσες να περιμένεις από μια γενική συνέλευση που πρόεδρο είχε τον κ. Δημήτρη  Δημόπουλο που δεν είναι τακτικό μέλος της ομάδας και για πρώτη φορά ψήφισε την περασμένη γενική συνέλευση που αυτούς τους είχα χαρακτηρίσει οι ψηφοφόροι των δέκα ευρώ.
Ο κύριος αυτός απείλησε τον επαγγελματία δημοσιογράφο κ. Βασίλη Δελή λέγοντας τον ότι αν δεν συνόδευε το παιδί του θα τον είχε σκοτώσει. Και από τότε στα δημοσιεύματα μου τον χαρακτηρίζω «πιστολέρ層
Είναι ο μάρτυρας κατηγορίας στην μήνυση που μου έκανε ο αρχιφύλακας κ. Αθανάσιος Ιατρού για δυσφήμιση δια του τύπου και που καταδικάστηκα με δώδεκα μήνες φυλακή ερήμην μια και ο δικηγόρος μου δεν μπόρεσε να έρθει στην δίκη.
Ο κ. Δημόπουλος είναι εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων που έγιναν στο Θώδειο στάδιο και ο χονδρόπετσος πρόεδρος είχε βάλει ως στόχο την διάλυση του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Τότε αν λειτουργούσαν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου ο πιστολέρο έπρεπε να είχε διαγραφεί από τον κατάλογο των παρατηρητών.
Και γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης που είμαι βέβαιος ότι δεν υπήρξε ποτέ μέλος της Κορίνθου, Και αυτός έχει δώσει εξετάσεις πίστεως στον κ. Ρομαντικό – Χονδρόπετσο πρόεδρο αφού ήταν μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος μου στην μήνυση που μου έχει κάνει ο αρχιφύλακας κ. Θανάσης Ιατρού. Που όλως παραδόξως δεν ήταν στη συνέλευση.
Ο κ. Γεροβασίλης είναι αυτός που αγωνίστηκε  με όλες του τις δυνάμεις για να μη αγωνιστεί ο Νίκος Μαργέτης στον αγώνα Σπαθοβούνι – Σαρωνικού καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και κανονισμών. Τώρα θα είναι στο ίδιο μετερίζι  με τον κ. Γιώργο Μαργέτη και έχουν τόσα κοινά για συζητούν.

Και να τα μέλη της διοίκησης

Αντωνόπουλος Νίκος

Γεώργαρης Θανάσης

Γιαννίκος Γιώργος

Κασίμης Πέτρος

Λέκκας Δημήτρης

Κοντογιαννάκης Κώστας

Μαργέτης Γιώργος

Μαυρονάσιος Σωτήρης

Μελέτης Ανδρέας

Περαχωρίτης Θανάσης

Πρωτόπαππας Δημήτρης

Σωτηροπουλος Θανασης

Τζαφης Γιωργος


Και ας έρθουμε στους πρωταγωνιστές του εκτρώματος που έφερε το όνομα γενική  συνέλευση που θα σας παρουσιάσω έναν προς έναν σε αυτοτελή κεφάλαια μια και αποτελούν τις κεφαλές του Κορινθιακού ποδοσφαίρου αρνητικά.

Οι νεκροθάφτες τώρα μας παρουσιάζονται σωτήρες

Με πήρε στο τηλέφωνο ένας φίλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου και μου μετέφερε τι του απάντησε ο ρομαντικός πρόεδρος σε ερώτηση που του έκανε για την τύχη της ομάδας του.
Και αυτός του είπε ότι έχω έτοιμη την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας που θα τρίβετε τα μάτια σας .
Μόνο στο νομό Κορινθίας μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα αλλού πουθενά.
Γιατί σύμφωνα με το καταστατικό δεν μπορεί ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης να λαμβάνει μέρος στις εκλογές και να υποδεικνύει  και την σύνθεση του Δ Σ .
Και εδώ έχουμε τον κ. πρόεδρο της ένωσης που διαλαλεί ως Ντελάλης ότι αυτός θα παρουσιάσει στην γενική συνέλευση το νέο Δ Σ
Και εδώ θα ήθελα να ρωτήσω τα υπόλοιπα Διοικητικά Συμβούλια των άλλων ομάδων που θα ματώσουν για να αγωνιστούν οι ομάδες των στο ίδιο με την Κόρινθο πρωτάθλημα αν πιστεύουν ότι σε αυτό θα υπάρξει αξιοκρατία. Ποιος διαιτητής θα τολμήσει να παίξει 50-50 την Κόρινθο
Φίλος του Κορινθιακού ποδοσφαίρου με πήρε στο τηλέφωνο όταν έμαθε ότι νοιάζεται ο κ. ρομαντικός αλλά και χονδρόπετσος πρόεδρος για την σωτηρία της Κορίνθου και μου είπε
" Είναι καιρός πλέον κάποιοι  να ντρέπονται με αυτά που τώρα τελευταία κάνουν που θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας  Πρέπει να γνωρίζουν ότι στα δικά μας μάτια θα είναι κατηγορούμενοι γιατί οδήγησαν το λαϊκό αυτό άθλημα στο νομό μας σε απύθμενο βάραθρο που δεν έχει από πουθενά φως."

Όποιος με γελάσει μια φορά ανάθεμα στο κεφάλι του . Όποιος με γελάσει δυο και τρεις ανάθεμα στο δικό μου Παροιμία.

Γράφει ο λαδωμένος από το καζίνο κονδυλοφόρος  σύμφωνα πάντα με αυτά που δημόσια έχει δηλώσει η κ. Γιανούλη υπάλληλος του Λογιστηρίου του καζίνο.
Και δεν τόλμησε να της απαντήσει κανένας. Και ο κ. Ηλιακόπουλος έκανε μια δημοσίευση  που με λίγα λόγια μας προ- ειδοποιούσε ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη.

Και υλοποίησε αυτό που ο λαός μας συνηθίζει να λέει « …μπαμ ηκούσθη στον αέρα πλην τα βόλια πήγαν  πέρα»
  Και έτσι τώρα  έχω και εγώ και όλοι οι δημότες το δικαίωμα  να λέμε ότι ο κουβαδάκιας υπηρετεί συμφέροντα. 
Και διαβάζω στο μπλοκ του κ. Πάνου μας
«Πρέπει να εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα. Ο γράφων είναι με το Λουτράκι και δεν υποστηρίζει κανέναν δήμαρχο. (Εξαπατήθηκε ο γράφων όπως και χιλιάδες πολίτες από τον Κώστα Λογοθέτη, αλλά έγινε αντιληπτός σε πολύ σύντομο διάστημα, πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντά του, με συνέπεια από το loutraki-press να τηρηθεί η στάση που τηρήθηκε.) Αυτονόητο είναι ότι το ολίγον έγκυος δεν υπάρχει… Κοσμοθεωρία του γράφοντος είναι η αφοσίωση και η υποβοήθηση του πλαισίου εκείνου που έχει ως γνώμονα το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου, το κοινό καλό, που μέσα από αυτό θα έλθει και το προσωπικό όφελος του καθενός. Εν κατακλείδι αυτό που ονομάζεται ευδαιμονία του τόπου, αλλά οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ούτε κοιτούν προς αυτή την κατεύθυνση. Έχει γνώση ο γράφων ότι αυτά είναι δύσκολες απόψεις και αντιλήψεις να τις εφαρμόζεις, ενώ απαιτείται και ανάλογη παιδεία από αυτούς που έχουν αυτοπροταθεί να ασκήσουν εξουσία. Έχουν πλάκα πάντως, αυτοί που δημόσια αποφεύγουν να συνομιλήσουν με τον γράφοντα για να μην τους κακοχαρακτηρίσουν όμοιοι ή κατώτεροί τους, που στο μυαλό τους αυτό που πρεσβεύει είναι η ιδιοτέλεια!»Πάνος Ηλιακόπουλος
Σχολιασμό Νικηφόρου
Βρε Πάνο μας διαβάζεις αυτά που γράφεις ή τα βγάζεις έτσι στον αέρα;
Με τον Κώστα Λογοθέτη μάλωσες όταν δεν δέχτηκε να σου δώσει την θέση του γραμματέα στην Λουτράκι Α Ε και επειδή ξήλωσε και κάποιους που ήθελαν να παίξουν το ρόλο του Χαλίφη στη θέση του …Χαλίφη.
Εσύ νόμισες ότι θα συνδιοικούσες μαζί με την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές.
Και δεν ενδιαφέρεσαι για κανένα συμφέρον κανενός παρά μόνο των ανθρώπων του καζίνο. Και αυτό βγαίνει άνετα από τα δημοσιεύματα που κάνεις. Όταν το καζίνο ήθελε να φάει τον κ. Παύλου εκεί υπήρξες το πρώτο βιολί. Και έχουν μείνει ιστορικά τα ψεύτικα δημοσιεύματα σου σε βάρος ενός δημάρχου που διοίκησε τον δήμο δώδεκα (12) χρόνια. Το ίδιο έγινε και με τον κ. Γκιώνη όταν σταμάτησε να είναι αρεστός στο καζίνο. Και με τον κ. Λογοθέτη. Και ερωτώ κανένας δεν έχει κάνει καλό στον τόπο; Και αν η απάντηση σου  είναι καταφατική τότε γιατί στις τελευταίες εκλογές ήσουνα με τον κ. Γκιώνη που τόσα έγραψες εναντίον του όταν την περίοδο 2007 μ- 2010 ήταν δήμαρχος.
Επίσης γράφω συνέχεια για τον πακτωλό των χρημάτων που σκόρπισε ο κ. Γκιώνης όταν ήταν δήμαρχος και δεν σχολιάζεις το παραμικρό
Σε συμβουλεύω για δικό σου καλό να μελετήσεις τα σοφά λόγια του Σωκράτη και είμαι βέβαιος αν καταλάβεις το μήνυμα που στέλνει τότε θα πάψεις να γράφεις όλα αυτά τα σεντόνια «…στο φρόνιμο δεν μπορεί να υπάρχει φθόνος. Οι ανόητοι όμως πάσχουν από αυτή την ασθένεια»|

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Βγάζουμε τα παρασκήνια επί της σκηνής


Κυριακή πρωί σρ γνωστό ορθάδικο της Κορίνθου πίνουν τον καφέ τους τρεις  «κορυφαίοι   παράγοντες » του Κορινθιακού ποδοσφαίρου 
Γεώργιος Φαρμάκης  Δημοτικός Σύμβουλος. Χρόνια ατέλειωτα να ασχολείται με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο πρόσωπο που με κατέβασε από το βήμα όταν προσπάθησα στη γενική συνέλευση του Νοεμβρίου του 2009 ΝΑ εξηγήσω ΣΤΑ Μέλη Της Κορίνθου Ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οδός σωτηρίας ΜΕ τις μεταγραφές ΠΟΥ έκανε Ο νεαρός Παντελής Μπιτούνης ΜΕ τις ευλογίες ΚΑΙ επομένως   ΜΕ ΤΗΝ έγκριση ΤΟΥ κ. Τσιχριτζή. Φέρει και αυτός την ευθύνη για την σημερινά απελπιστική θέση που βρίσκετε η ομάδα της Κορίνθου. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ είχα ενημερώσει ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ανέλαβε αυτος ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Της ομαδας Της Κορίνθου   ΚΑΙ Όχι Ο κ. Μαυρονάσος
Σωτήρας Μαυρονάσος Διεκδικεί εναν Πρωτότυπο Ρολό ΣΤΟ χώρο ΤΟΥ Ποδοσφαίρου υποβίβασε ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Της Κορίνθου Όχι Αγωνιστικά ΑΛΛΑ νόμισε Ότι ΘΑ μπορούσε ΝΑ αντικαταστήσει τις Δημόσιες Αρχές.
Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιχείρησε να με «ξυλοκοπήσει» στο γήπεδο του Σπαθοβουνίου γιατί τόλμησα να γράψω αλλά και να πω ότι είναι πρόσωπο ακατάλληλο για την θέση του προέδρου της Κορίνθου.
Παρέδωσε την ομάδα σε έναν αεριτζή χωρίς να μας πείσει ποτέ γιατί διάλεξε τον κ. Πάνο Μπεθάνη   ΠΟΥ προφορικά ξόδεψε εκατομμύρια ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ κανένας Μας είπε ΓΙΑΤΙ ΟΙ ποδοσφαιριστές πληρωνόντουσαν ΚΑΙ ΔΕΝ ετσι έφευγαν ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Επειδή ήταν περιζήτητος ως ποδοσφαιρικός παράγοντας ο κ. Μαυρονάσος   ανέλαβε ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Βύζαντα Μεγάρων ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ γνωστά.

Δημήτρης Λέκκας . Παλαιός διαιτητής ΚΑΙ Μετα γενικός Γραμματεας Των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών   Της Κορίνθου ΑΝ ΚΑΙ κάποιοι αμφισβητούν   ΤΗΝ Ιδιότητα   ΤΟΥ παλαιμάχου ποδοσφαιριστού. Μέλος ΤΟΥ Διοικητικού   Συμβουλίου ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ εγινε φιάσκο ΤΟΥ Καφαντάρη. «Αντίπαλος» του κ. Τσιχριτζή   στις Εκλογές ΤΟΥ 2009. Και μάλιστα θυμάμαι ότι με πήρε από το χέρι και μου έδειξε τους φουσκωτούς που είχε φέρει ο κ. Τσιχριτζής και που ήταν εκτός της αιθούσης Ενώ στις εκλογές του 2013 είχαμε πρόοδο οι φουσκωτοί ήταν μέσα στην αίθουσα. Και μάλιστα και με έναν αρχιφύλακα που και αυτός δεν είχε κανένα αντικείμενο και όμως βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου. Και ο παράνομα ευρισκόμενος αστυνομικός υπάλληλος με μήνυσε γιατί τόλμησα όλα αυτά να τα δημοσιεύσω Ο κ. Λέκκας συνόδευσε τον κ. Μαυρονάσο στον Βύζαντα Μεγάρων και μάλιστα είχε και την θέση του έμισθου Γενικού Αρχηγού. 
 Οι δυο παράγοντες (Μαυρονάσος - Λέκκας) συνέχισαν ΚΑΙ ΤΟ Βράδυ Της Κυριακής τις επαφές ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ γνωστό Κέντρο παλαίμαχου   ποδοσφαιριστή Κορινθίου ΠΟΥ βρίσκεται ΣΤΑ Λουτρά Ωραίας Ελένης Της ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ έχει πολυτελέστατη Βίλα Ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ αυτος Μέλος Της βραδινής συντροφιάς ΠΟΥ ΗΤΑΝ οκταμελή ΑΛΛΑ ΘΑ Εμείς περιοριστούμε   ΣΕ ΔΥΟ Πρόσωπα Εκτός βέβαια ΤΟΥ κ. Μαυρονάσου και του κ. Λέκκα που αναφερθήκαμε.

Η παρουσία του κ. Μιχάλη Τσιχριτζή  ΣΤΗΝ βραδινή συντροφιά ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ έδεσε μερικώς Γλυκό ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ υπήρχε αλλη Παρουσία ΠΟΥ Προσωπικά ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ έκανε μεγαλύτερη εντύπωση.
Ποιος είναι ο κ. Τσιχριτζής όλοι γνωρίζουν. Και απορώ πως είναι δυνατόν να τολμά ο νεκροθάφτης της Κορίνθου να βγαίνει και να δηλώνει και μάλιστα από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αγαπά την ομάδα της Κορίνθου. ΟΙ πάντες γνωρίζουν ΤΙ ΚΑΝΕΙ έχει   Εις Βάρος Της Κορίνθου. ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΕΧΩ οποία γράψει   ΚΑΙ ΔΕΝ ποτε τόλμησε ΝΑ ΜΕ απαντήσει Ο χονδρόπετσος ΚΑΙ ρομαντικός   Προέδρος.

Αυτό όμως που με συγκλόνισε ήταν η παρουσία στην συγκέντρωση αυτή του κ. Γιώργου Μαργέτη που την πρώτη κρυάδα την πήρα όταν στην περασμένη συνέλευση τάχτηκε με τον κ. Τσιχριτζή.
Εδώ θέλω να δηλώσω ότι ήταν τεράστιο ολίσθημα του κ. Γ. Μαργέτη να βρεθεί σε αυτή την μάζωξη που προσωπικά προσβάλει όλους αυτούς που μια ολόκληρη ζωή αψεγάδιαστα υπηρέτησαν το ποδόσφαιρο.
ΔΕΝ είχα Καμία Επιλογές απαίτηση ΝΑ ΜΕ σεβαστεί ΕΜΕΝΑ   Ο κ. Γ. Μαργέτης   ΠΟΥ ΑΠΌ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Γενική ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2013 ΕΧΩ υποστεί   ΤΑ πάνδεινα ΓΙΑΤΙ ΝΑ τόλμησα υποστηρίξω ΤΟΝ Ίδιο ΚΑΙ πολυακουσμένα Συν.-υποψηφίους ΤΟΥ   ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ Βήμα Της Συνέλευσης   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Πρωινή.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ Έρχεται βρεθεί μαζι   Ο κ. Μαργέτης με τον κύριο διώκτη μου τον κ. Τσιχριτζή που δεν πρωταγωνιστή αλλά μόνο ως μάρτυρας παρουσιάζεται.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα συνεργαστεί ή όχι ο κ. Μαργέτης   Γ. με όλους αυτούς. Η παρουσία του και μόνο εκεί προσωπικά πλήρως με απογοήτευσε γιατί δεν μπορεί να έχει καμία δικαιολογία   . Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να αγωνίζομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου για την κάθαρση του ποδοσφαίρου μας.
Εγώ παραμένω ακλόνητος στις αρχές μου και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα.

Επίλογος

Η. Κόρινθος έχει πεθάνει ΚΑΙ μάλιστα   ΜΕ αυτές τις συγκεντρώσεις ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ νεκροθάφτες Της ΤΗΝ διασύρουν ΚΑΙ πεθαμένη. Που σημαίνει δεν την σέβονται.   Ποιοι είναι οι λόγοι της τρεμούλας όλων αυτών πρέπει να τους εξηγήσουμε. Τρέμουν να μη τους χρεωθούν οι οφειλές προς το δημόσιο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα γράφω όλα αυτά.
Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι βυζαίνουμε το δάχτυλο μας.
Αντί να κάνουν συγκεντρώσεις καλό θα είναι επιτέλους να μας παρουσιάσουν τους οικονομικούς απολογισμούς της τελευταίας δεκαετίας. Γιατί όταν ήμουνα εβδομήντα μέρες το 2009 ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Της Κορίνθου Όχι εκλεγμένος ΑΛΛΑ διορισμένος προσπάθησα ΝΑ βρω Βιβλίου ταμείου ΚΑΙ οικονομικούς απολογισμούς ΚΑΙ ΔΕΝ μπόρεσα ΝΑ βρω   απολύτως Τίποτα.
Αλήθεια υπάρχουν κύριοι ...  





Το να ξέρεις πιο είναι το σωστό και να μην το κάνεις είναι η μεγαλύτερη δειλία. Κομφούκιος, 551-479 π.X., Κινέζος φιλόσοφος


Διαβάζω σε μπλοκ (που έχει και αποδείξεις  για να κόβει αυτούς που θα διαφήμιζε προεκλογικά ) κάτι που με εντυπωσιάζει
«Πριν από λίγη ώρα είδα τον δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη να κόβει βόλτες με την κουστωδία του στη λίμνη της Βουλιαγμένης...
Αλήθεια, 10 η ώρα το βράδυ πάει να επιβλέψει το έργο στη λίμνη ή μήπως πάει να φάει ψαράκι στην ταβέρνα του ξαδέρφου του; Εκτός αν έχει ραντεβού με Ρώσους ή Κινέζους επιχειρηματίες.... Αλλά και πάλι γιατί δεν πήρε το δικό του;;;

Πάντως, απ' ότι έχω ακούσει η Πολεοδομία παραπονείται ότι δεν έχει αυτοκίνητο για να παρακολουθήσει την εξέλιξη του έργου στην λίμνη. Αν το μοναδικό αυτοκίνητο το παίρνει και ο δήμαρχος, ζήτω που καήκαμε..»


Γ Α Βλάχος θα μας βλέπει από ψηλά και θα γελά για το είδος της δημοσιογραφίας μας  

Σχολιασμός Νικηφόρου
Τώρα εσείς με την δημοσίευση αυτής της επιστολής θεωρείτε ότι ασκείτε δημοσιογραφία; Δηλαδή που θα πάει ο δήμαρχος πρέπει να πάρει την άδεια του οποιοδήποτε; Και για να γίνει πιστευτός ο συντάκτης της επιστολής ( αυτό το θλιβερό ανθρωπάκι που δεν τολμά να βάλει το όνομα του ) γράφει μετά της κουστωδίας του ενώ ο Δήμαρχος ήταν μόνος.
Και πήγε να δει αυτά που εσείς οι κακόβουλοι δεν μπορείτε να δείτε.
Αλλά τι μπορώ να περιμένω από ένα μπλοκ που στηρίζεται το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιευμάτων του σε ανώνυμα σχόλια . Που δίνουμε βήμα στους δειλούς να εκτονώνονται για να παρουσιάζουμε πολλές επισκέψεις
Και δεν βλέπει ο αναγνώστης σας αλλά ούτε και εσείς που ο κ. Γιαλοψός ο κουμπάρος σας πάει να στήσει τραπέζια σε όλη την πλατεία και κανέναν δεν προβληματίζει το γεγονός. Και ούτε αυτά που κουράστηκα να γράφω για τα χρήματα που κατασπατάλησε ο κ. Γκιώνης το 2007- 2010 κουβέντα κανένας δεν έγραψε
Και σας πείραξε που είδατε το Δήμαρχο στις 10 η ώρα το βράδυ να είναι στη  περιοχή του Δήμου.
Αλλά με το δημοσίευμα κατάλαβα γιατί νη πολεοδομία και οι τεχνικές υπηρεσίες δεν μπορούν να διαπιστώσουν τις παρανομίες του κ. Γιαλοψού. Γιατί δεν έχουν αυτοκίνητο  να πάνε.  
Την λουτρακιότικη παρεούλα το λεγόμενο κατεστημένο προσωπικά θα το πολεμήσω.
Τι θα πετύχω δεν με απασχολεί. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε αυτή την τοπική δημοσιογραφία να ενημερώνει τον κόσμο όπως αυτοί θέλουν. Και οι ανώνυμοι να σταματήσουν να γράφουν για να εκτονωθούν επειδή κάπου καταπιέζονται…

Για τη γενναιότητα περισσότερο απ’ όλους μιλάει ο δειλός, ενώ για την ευγένεια ο αγενής.


Να μη δώσετε στους ξοφλημένους ερείσματα για να πιαστούν

Μαθαίνω ότι κάτι φαντάσματα του παρελθόντος θέλουν και πάλι να επανέλθουν και να διοικήσουν την ομάδα της Κορίνθου.μέσω τρίτων
Παρακολουθούμε τις κινήσεις και είμαστε έτοιμοι να καταγγείλουμε όλους αυτούς που θέλουν και πάλι να διοικήσουν μια ομάδα που αυτοί και μόνο αυτοί έχουν φέρει σε αυτή την οικτρή θέση.
Είναι πλέον καιρός τα φαντάσματα του παρελθόντος να πιστέψουν ότι δεν μπορούν να βάζουν κάτι ανδρείκελα στην θέση του προέδρου και αυτοί από τα παρασκήνια να κάνουν τους κουμανταδόρους. Που σημαίνει ότι αυτοί θα διοικούν  χωρίς να έχουν καμία   ευθύνη. Γνωρίζομαι ακόμα και το όνομα αυτού που θέλουν τα φαντάσματα να τον βάλουν μπροστά. Περιμένουμε για να βγούμε πλέον με ονόματα και διευθύνσεις  και να τα καταγγείλουμε όλα αυτά στους φιλάθλους.
Εμείς πιστεύουμε ότι η Κόρινθος δεν υπάρχει πλέον στο ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας και όλες οι απόπειρες θα πέσουν στον κοιάδα  Και οι σπασμωδικές κινήσεις αυτών που διέλυσαν την ομάδα έχουν μια αφετηρία. Να μη αναγκαστούν και πληρώσουν υποχρεώσεις προς το δημόσιο που τους βαρύνουν . Και καλό θα είναι να τις φορτώσουν στις πλάτες φιλόδοξων που νομίζουν ότι η προβολή τους δια μέσου της Κορίνθου θα είναι η ευκαιρία της ζωής των
Και όπως μας λέει και ο Σενέκας " ...αν αφαιρέσεις την φιλοδοξία και την ματαιοδοξία που θα βρεις ήρωες και πατριώτες"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Κάποιοι παίζουν σε πολλά ταμπλό γιατί μας περνάνε του χεριού των

Την περασμένη Παρασκευή είχα δεχτεί ένα παράξενο τηλεφώνημα και κάποιος «κύριος» μου ζήτησε να έρθει στο σπίτι μου για κάτι που τον αφορούσε. Στην κυριολεξία πάνω από δέκα χρόνια ο ¨ κύριος »αυτός είχε να έρθει στο σπίτι μου.
Μου πέταξε μια αστεία δικαιολογία (για κάποιο δήθεν δημοσίευμα μου που δεν θυμόταν πότε έγινε) και άρχισε να μου λέει πολλά και διάφορα και να μου κακολογεί κάποιους παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Βέβαια γέλασα με την επίσκεψη αυτή γιατί άλλο σκοπό είχε.
Το τραγικό όμως της υπόθεσης είναι ότι ο «κύριος» αυτός τον είδα να πίνει σε κεντρικό ορθάδικο καφέ με δυο παράγοντες του ποδοσφαίρου που έβριζε περισσότερο.
Πληροφορώ τον επισκέπτη αλλά και πολλούς άλλους ότι είμαι ένας καλός άνθρωπος αλλά όχι αγαθιάρης όπως εννοείται στην πιάτσα.
Πληροφορώ τον κύριο ότι του λοιπού να προσέχει γιατί δεν είμαι εύκολος επειδή είμαι γιος χωροφύλακα.  





Οι αρχιτέκτονες της διάλυσης της Κορίνθου δεν μπορούν να το παίζουν σωτήρες




Κύριε Τσιχριτζη
Δικηγόρο
Πρόεδρο της Ε Π Σ Κορινθίας

Πρωταγωνιστή Της διάλυσης  


 Εμείς που είμαστε άνθρωποι ενός κατωτέρου Θεού και δεν έχουμε την δική σας οξυδέρκεια ευσεβάστως σας υποβάλουμε το παρακάτω ερώτημα.
 Και αν δεν καταδέχεστε να μας απαντήσετε εμάς στην γενική συνέλευση της Κορίνθου που θα γίνει την Τρίτη 29.7.14 μπορείτε να δώσετε τις πρέπουσες εξηγήσεις
Ερώτημα : Την παράνομη παραχώρηση της Κορίνθου ( τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν μεταβιβάζονται) στον κ. Μπιτούνη που ήταν η συνέχεια των εγκλημάτων σας σε βάρος της Μπάρτσα  έγινε
Α) Επειδή διακρίνατε στο πρόσωπο του νεαρού 26χρονου  παράγοντα
( που ήταν  γνωστή αποπομπή του από τον αείμνηστο Νίκο Σαλευρή από την Καλλιθέα ) ότι έχει τα εχέγγυα για να οδηγήσει την ομάδα στα πεπρωμένα της ;
Β)Ή υπήρξε οικονομική συναλλαγή μεταξύ σας.

Κύριε Τσιχριτζή

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ερωτήματα μου θα συνεχιστούν και θα είναι και μάλιστα πολύ σκληρά. Και όλα αυτά εσείς με αναγκάσατε να κάνω επειδή ανοίξατε πόλεμο και είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ.

Φίλαθλοι της Κορίνθου

Με κατηγορούσατε ότι κάνω κακό στην ομάδα με αυτά που γράφω για όλους αυτούς τους πέτσινους επενδυτές  και τους ανίκανους προέδρους.
Και φτάσαμε στο σημείο η γενική συνέλευση της Τρίτης να είναι πλέον μια επιμνημόσυνη δέηση και τίποτα άλλο.
Ενώ αν με άκουγαν οι αρμόδιοι και με άφηνε ο κ. Γιώργος Φαρμάκης να μιλούσα στη Συνέλευση του Νοεμβρίου του 2009 δεν θα φτάναμε ούτε στις πλαστογραφίες ούτε και στην σημερινή πλήρη διάλυση της ομάδας. 

Δεν σε φοβάμαι κατεστημένο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Γράφει ο λαδωμένος  

από το καζίνο ( κ. 

Γιαννούλη έφη) 

κονδυλοφόρος κ. 

Πανούλης  

Ηλιακόπουλος 


«Προσδοκάται από πολίτες, που κινούνται ανιδιοτελώς με γνώμονα το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου και μόνον, ότι ο νέος πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Γκιώνης θα κινήσει τα στοιχειώδη ένδικα μέσα προς πάσα κατεύθυνση για να διασφαλίσει τις αξιώσεις της δημοτικής επιχείρησης και να θωρακίσει τα συμφέροντά της. Ευελπιστούν να μην βρεθούν στη δυσάρεστη θέση, την οποία και δεν επιθυμούν να στραφούν σε βάρος του για να καλύψουν παραλήψεις του ακούσιες ή ενδεχομένως εκούσιες.»

Σχολιασμός Νικηφόρου

Και εμείς οι άλλοι πολίτες στην απέναντι όχθη ευρισκόμενοι ρωτάμε τον κ. Ηλιακόπουλο γιατί δεν γράφει τίποτα για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος επί εποχής δημαρχίας του κ. Γιώργου Γκιώνη την περίοδο 2007 έως 2010
Και συγκεκριμένα
1—Που δυο υπάλληλοι του κυλικείου για ένα χρόνο εργασία ( 1 8.2008- 31.7.2009 και 27.11.2008 έως 26 11 2009)ΈΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ  54.625 ευρώ ή σε δραχμές 18.572.500.
2—Και ένας μηχανικός και αυτός για ένα χρόνο (17 11.2008-16 11. 2009) που έχει έδρα την Αθήνα πήρε για επίβλεψη των μηχανολογικών  έργων του υπό κατασκευή υδροθεραπευτηρίου το ποσό των 56. 250 ευρώ ή σε δραχμές 19.125.000.
3—Και ένας δημοσιογράφος που είχε έδρα και αυτός την Αθήνα  για ένα χρόνο ( 17.11.2008- 16. 11.2009) έλαβε το ποσόν των 30.000 ευρώ ή σε δραχμές 10.200.000 για να κάνει ενημέρωση για τους σκοπούς της εταιρείας. Και όπως έγραψες εσύ κ. Πάνο μας ο δημοσιογράφος αυτός είχε άριστες σχέσεις με τον κ. Βραχάτη . Που ενώ οι διοικήσεις του καζίνο αλλάζουν αυτός παραμένει σταθερή αξία.  
4—Και μια άλλη κυρία που αυτή κατοικεί στο Λουτράκι για να παρακολουθεί αν σωστά γίνονται οι τροποποιήσεις της μελέτης του υδροθεραπευτηρίου από 17 11 2008 έως 16 11 2009 έλαβε 30.000 ευρώ ή σε δραχμές 10.200.000.
5—Ενώ ο κ. Παύλου για Δασοπροστασία στα δώδεκα χρόνια που ήταν δήμαρχος ξόδεψε 618 229 ευρώ Ο κ. Γκιώνης για τα τέσσερα χρόνια 911.977. Που εδώ έχουμε μια διαφορά 293.748 ευρώ ή σε δραχμές 99.874.320 που ξόδεψε παραπάνω ο κ. Γκιώνης στα τέσσερα χρόνια και κανένας δεν φωνάζει
6—Για μια εξέδρα που ανεβαίνουν οι καλλιτέχνες και τραγουδούν ( πολλοί μου λένε ότι έχει δική του ο  Δήμος) φωτιστικά για να φωτίσουν την εξέδρα και ηχητικά για να ακουστούν οι καλλιτέχνες ο δήμος πλήρωσε για ΠΕΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΕΝΟΙΚΙΟ 40.000 ευρώ ή σε δραχμές 13.600.000. Και ερωτώ αν όλα αυτά τα αγοράζαμε πόσα θα δίναμε.
Αν όλα αυτά τα αθροίσουμε μας κάνουν 503.875 ευρώ ή σε δραχμές 171.317.750 για έξη περιπτώσεις.
Και ενώ Πανούλη έγραψες για μια επιταγή του δημάρχου 250 ευρώ ή σε δραχμές 85.000 πάνω από εκατό (100) φορές . Και έκανες την προκαταβολή που δόθηκε στον Κώστα Λογοθέτη για την πώληση του σπιτιού του θέμα σπουδαίο  Ενώ για μένα και κάθε σωστά σκεπτόμενο είναι τίτλος τιμής που ένας δήμαρχος πουλά το ακίνητο του για να συντηρήσει την οικογένεια του  Τώρα  σε αυτά και άλλα πολλά που έχω γράψει και που θα τα στείλω στον κ. Ρακιτζή επίτροπο διοίκησης δεν καταδέχτηκες τίποτα να γράψεις.
Δημότες και δημότισσες του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας  Αγίων Θεοδώρων
Αν και η αείμνηστη προ γιαγιά μου έλεγε να φοβάμαι όλους αυτούς που κρατάνε στα χέρια τους βούλα (εννοούσε σφραγίδα)  και στο χωριό μου είχαν ο παπάς ο πρόεδρος της κοινότητας και ο αστυνόμος
Και με την πάροδο των χρόνων και έπρεπε να φτάσω σε αυτή την ηλικία για να διαπιστώσω ότι η αγράμματη προ γιαγιά μου έλεγε για το κατεστημένο μιας τοπικής κοινωνίας.
Προσωπικά τίποτα απ όλους αυτούς ποτέ μου δεν φοβήθηκα γιατί θεωρώ κατεστημένο όχι αυτό που αναφέρεται στην  έννοια της λέξεως ( κατεστημένο  σημαίνει κοινωνική ομάδα ή τάξης ανθρώπων με πολιτική κοινωνική οικονομική ή άλλη ισχύ ) αλλά στην ερμηνεία που δίνω εγώ που έχω και την ευθύνη των πράξεων μου.
Για μένα κατεστημένο σημαίνει η επιβολή ενός ανθρώπου  η μιας ομάδας ανθρώπων που με τις πράξεις των και γενικά με την πορεία τους μέσα στην κοινωνία έχουν επιβληθεί χωρίς την μεσολάβηση κάποιου τρίτου που μπορεί να είναι δυνατός ( Πρόεδρος – παπάς Αστυνόμος)
Αυτό το κατεστημένο υπηρετώ και γι αυτό τα βάζω με το άλλο που δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου.
Γνωρίζω ότι είναι πανίσχυρο αλλά θα το πολεμώ γιατί είμαι βέβαιος ότι κάποτε ο λαός αυτός θα ξυπνήσει. Και να πάψουμε να θεωρούμε τον συνεργάτη των Γερμανών στην κατοχή ήρωα και τον Άρη Βελουχιώτη σφαγέα.  Και αυτά τα γράφει ένας άνθρωπος που ποτέ δεν πίστεψε στον κομουνισμό αλλά μόνο στην αλήθεια.    

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Από τίτλους πάμε καλά...



Ø  Μπεκιάρης Περικλής                           Πρόεδρος
Ø  Κοκολογιάννης Ιωάννης                     Αντιπρόεδρος Α΄
Ø  Δαρκαδάκης Παρασκευάς                  Αντιπρόεδρος Β΄
Ø  Βετούλης Θοδωρής                            Γενικός Γραμματέας
Ø  Μίχα Μαρία                                        Ειδ. Γραμματέας
Ø  Θυμής Κοσμάς                                    Ταμίας
Ø  Νάνης Αναστάσιος                              Βοηθ.  Ταμίας
Ø  Σιτές Ιωάννης                                      Γενικός  Α
Ø  Πέτρου Γεώργιος                                Β’ Γεν. Αρχηγός
                                                      Ø  Αγγιστριώτης Ζάχος                       Υπεύθυνος  Δημοσίων Σχέσεω
Διαβάζω γιατί εκτός από τον Παναγιώτη  Μπεκιάρη κανένας άλλος δεν γνωρίζει την ύπαρξη του δικού μας μπλοκ για να μας ενημερώσουν ότι οι εκλεγέντες από την γενική συνέλευση σύμβουλοι συνεδρίασαν και έβγαλαν το Νέο Διοικητικό συμβούλιο και που είναι το παραπάνω.
Πιστεύω ότι πολύ θα δυσκολευτούν αφού παρατηρώ ότι ηξ ψυχή της ομάδας η κ. Μαρία Μίχα την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και περιορίστηκε στη θέση του ειδικού γραμματέα. 
Προσωπικά πιστεύω ότι με την πείρα που έχει αποκτήσει η κ. Μίχα και την όρεξη για; δουλειά έπρεπε να είχε γίνει η πρώτη πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Και αυτό θα αποδειχτεί μέγιστο λάθος.